Medlem i Kammarmusikförbundet i Sverige

Foton: Sune Herbertsson

Musik när den låter som bäst...

Norra Hälsinglands Konsertförening, som startade sin verksamhet 1992 är medlem i Sveriges Kammarmusikförbund. Tack vare ett givande samarbete i planering och genomförande av våra ordinarie konsertprogram med bl.a. Kulturutveckling Region Gävleborg (f.d. Musik Gävleborg), Gävle Symfoniorkester, Nordiska Kammarorkestern, övriga konsertföreningar i länet, Studieförbundet Vuxenskolan och Hudiksvalls Kommun kan vi presentera konserter av högsta konstnärliga kvalité och erbjuda vår publik oförglömliga musikupplevelser. Tillsammans fyller vi våra salar och scener med vacker och livgivande musik som berör, berikar, inspirerar och stimulerar.

Norra Hälsinglands Konsertförening börjar varje ny säsong på hösten och avslutar den påföljande sommar med några konserter under Musik vid Dellen under de två första juliveckorna.  Vi arrangerar dessutom sedan starten i februari 2011 kammarmusikfestivalen "Musik mellan fjärdarna" på vintern vartannat år. Den senaste festivalen med 13 konserter av mycket skiftande karaktär gick av stapeln 6-11 oktober 2015. Se mera under fliken FESTIVAL.

Du som är medlem men ännu inte givit oss din emailadress, klicka på KONTAKT uppe till höger och ge oss din emailadress så får du löpande konsertinformation från oss.

Alla våra konsertlokaler är enkla att ta sig in i och ut ur med rullstol. Platser för dessa finns i konsertsalongerna. Alla lokaler är försedda med hörslinga. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du kommer med rullstol, så ska vi förbereda för detta.

Publikenkätundersökning

Under hösten 2017 kommer Region Gävleborg Kulturutveckling (RGK) att tillsammans med er utföra en publikundersökning i regionen. Ambitionen är tvåfaldig, dels vill RGK lära sig mer om publikens konsertvanor generellt, dels erbjuda oss arrangörsföreningar information om just vår publik för att kunna utveckla verksamheten. RGK hoppas alltså få information som kan vara till gagn både för de individuella arrangörsföreningarna och för regionens musikarbete. Enkäten är online och kan göras på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Klicka på länken http://www.regiongavleborg.se/publik  för att fylla i. Enkätbladen finns även tillgängliga i pappersform vid konserttillfällena.

AKTUELLT

Nu gör vi ett kort uppehåll för jul och nyår och tackar alla ni trogna i publiken för ännu ett härligt musikår!

En riktigt god jul och ett minst lika gott nytt år önskar vi i NHK-styrelsen er alla!
Vi ses igen den 2 februari då vår festival Musik mellan fjärdarna startar för fjärde gången. Information kommer efterhand på hemsidan.

VÄLKOMNA!

Biljettpris 160 kr, medlem 130 kr. Konserter kan betalas i kassan med Swish till nr 123 048 3958. Barn och ungdom under 20 år och studerande går alltid in gratis!