Medlem i Kammarmusikförbundet i Sverige

Foto: Sune Herbertsson

Pga Covid-19 är samtliga fyra konserter vid årets Musik vid Dellen inställda. Vi hoppas på 2021

Musik när den låter som bäst...

Norra Hälsinglands Konsertförening, som startade sin verksamhet 1992 är medlem i Sveriges Kammarmusikförbund. Tack vare ett givande samarbete i planering och genomförande av våra ordinarie konsertprogram med bl.a. Kultur Gävleborg - Region Gävleborg, Gävle Symfoniorkester, Nordiska Kammarorkestern, övriga konsertföreningar i länet, Studieförbundet Vuxenskolan och Hudiksvalls Kommun kan vi presentera konserter av högsta internationella kvalitet och erbjuda vår publik oförglömliga musikupplevelser. Tillsammans fyller vi våra salar och scener med vacker och livgivande musik som berör, berikar, inspirerar och stimulerar.

Du som är medlem men ännu inte givit oss din emailadress, klicka på KONTAKT uppe till höger och ge oss din emailadress så får du löpande konsertinformation från oss.

Alla våra konsertlokaler är enkla att ta sig in i och ut ur med rullstol. Platser för dessa finns i konsertsalongerna. Alla lokaler är försedda med hörslinga. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du kommer med rullstol eller behöver annan assistans, så ska vi förbereda för detta.

Hudiksvalls kommun, Region Gävleborg, Kulturrådet och Studieförbundet Vuxenskolan stöder vår verksamhet.

AKTUELLT

Vi återkommer med information om höstens konserter. Unde tiden önskar vi alla en så fin sommar som möjligt. Var rädda om er!