Medlem i Kammarmusikförbundet i Sverige

Foto: Sune Herbertsson

Musik när den låter som bäst...

Norra Hälsinglands Konsertförening, som startade sin verksamhet 1992 är medlem i Sveriges Kammarmusikförbund. Tack vare ett givande samarbete i planering och genomförande av våra ordinarie konsertprogram med bl.a. Kultur Gävleborg - Region Gävleborg, Gävle Symfoniorkester, Nordiska Kammarorkestern, övriga konsertföreningar i länet, Studieförbundet Vuxenskolan och Hudiksvalls Kommun kan vi presentera konserter av högsta internationella kvalitet och erbjuda vår publik oförglömliga musikupplevelser. Tillsammans fyller vi våra salar och scener med vacker och livgivande musik som berör, berikar, inspirerar och stimulerar.

Du som är medlem men ännu inte givit oss din emailadress, klicka på KONTAKT uppe till höger och ge oss din emailadress så får du löpande konsertinformation från oss.

Alla våra konsertlokaler är enkla att ta sig in i och ut ur med rullstol. Platser för dessa finns i konsertsalongerna. Alla lokaler är försedda med hörslinga. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du kommer med rullstol eller behöver annan assistans, så ska vi förbereda för detta.

Hudiksvalls kommun, Region Gävleborg, Kulturrådet och Studieförbundet Vuxenskolan stöder vår verksamhet.

AKTUELLT

Hej musikvänner!
Som ni förstår av myndigheternas Covid-19-information 201116, så blir vi tvungna att ställa in konserten den 1 dec. Vi hoppas återkomma med den i början av 2021. Musikåret blev inte vad vi tänkte när vi planerade det. Nio konserter , varav fyra i Musik vid Dellen, blev inställda, men vi kunde i alla fall genomföra åtta konserter, varav fem under hösten för utsålda hus! (50 personer;)).
Nu hoppas vi på bättring under 2021 och tackar er alla som kommit under 2020 och delat alla härliga musikupplevelser med oss!
Tills vi ses igen - En Riktigt God Jul och Ett Minst Lika Gott Nytt År!
Var rädda om er!