bli medlem

Medlemsskap

Medlemskortet gäller för vår säsong som alltid startar i början av hösten och slutar efter Musik vid Dellen sommaren året därpå.
Medlemspriset är endast 150 kr/säsong som berättigar till 40 kr rabatt på  konsertföreningens alla konserter. Som medlem i Norra Hälsinglands Konsertförening har du också automatiskt rabatt på alla konserter hos Hudiksvalls jazzklubb.

Var med på våra årsmöten, alltid i april, och påverka Konsertföreningens framtida inriktning.

Betala medlemskapet till Norra Hälsinglands Konsertförening

BankGiro 5486 - 6488 eller Swish 123 048 3958

OBS! Glöm inte att ange namn på din anmälan,. Ange även gärna  adress, telefonnummer och mailadress, så får du snabbare information om kommande verksamhet m.m.

Biljettpriser

Under Coronatiden med publikbegränsning är biljettpriserna höjda med 15 kr. Orkesterkonserter 185 kr för medlem, 225 kr för icke medlem,
Kammarkonserter 135 kr för  medlem, 175 kr för icke medlem. Alla biljetter kan förköpas i Guldsmedskiosken. Under höstewn 2021 måpste vi pga. Covid avstå från pausfika.

Du som är under 20 års ålder eller studerar på SFI går in gratis

Med lottens hjälp kan Du som medlem få gratis entré till någon av konserterna. Leta efter ditt namn i våra konsertannonser i Hudiksvalls Tidning.

Platsbokning

Normalt finns numrerade platser att köpa för Stora salen i Kulturhuset, som har 142 platser på parkett och 230 platser på läktaren. Under Covid-restriktionstiden säljs inga numrerade platser. I Kulturhusets stora sal säljs i stället biljetter till parkett och läktare utan platsnr.

Baptistkyrkan rymmer normalt ca 200 personer, Jakobs kyrka och Höglidenkyrkan rymmer ca 400 personer. Under Coivid-tiden ca hälften så många.

Bilderna nedan visar platserna på parkett och läktare i Stora salen i Kulturhuset.

KGH Laktare

KGH Parkett