bli medlem

Medlemsskap

Medlemskortet gäller för vår säsong som alltid startar i början av hösten och slutar efter Musik vid Dellen sommaren året därpå.
Medlemspriset är endast 100 kr/säsong som berättigar till 30 kr rabatt på  konsertföreningens alla konserter. Som medlem i Norra Hälsinglands Konsertförening har du också automatiskt rabatt på alla konserter hos Hudiksvalls jazzklubb.

Var med på våra årsmöten, alltid i april, och påverka Konsertföreningens framtida inriktning.

Betala medlemskapet till Norra Hälsinglands Konsertförening

BankGiro 5486 - 6488

OBS! Glöm inte att ange namn på din anmälan,. Ange även gärna  adress, telefonnummer och mailadress, så får du snabbare information om kommande verksamhet m.m.

Biljettpriser

Orkesterkonserter 180 kr för medlem, 210 kr för icke medlem,

Kammarkonserter 130 kr för  medlem, 160 kr för icke medlem

Du som är under 20 års ålder eller studerar på SFI går in gratis

Med lottens hjälp kan Du som medlem få gratis entré till någon av konserterna. Leta efter ditt namn i våra konsertannonser i Hudiksvalls Tidning.

Platsbokning

Numrerade platser finns i Stora salen i Kulturhuset, som har 142 platser på parkett och 230 platser på läktaren. Biljetter till konserterna i Kulturhusets stora sal kan förköpas i kiosken i Guldsmeden. Samtliga platser i övriga konsertlokaler säljs onumrerade och enbart i konsertkassan fr.o.m. en timme före konsertstart.

Baptistkyrkan rymmer ca 200 personer, Jakobs kyrka och Höglidenkyrkan rymmer ca 400 personer.

Bilderna nedan visar platserna på parkett och läktare i Stora salen i Kulturhuset.

KGH Laktare

KGH Parkett